Uw tuin moet bij u passen en uw wensen zijn uniek. Als hovenier vertalen wij uw wensen daarom in tuinontwerp afgestemd op uw budget. U krijgt daarbij altijd eerlijk advies over de vragen die uw wensen kunnen oproepen.

Breed tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is meer dan alleen een ‘tekening’ van uw toekomstige tuin. Een goed ontwerp begint bij uw wensen, een analyse van de plek en de omgeving. Daarnaast zijn de uitstraling, toegankelijkheid, functionaliteit, afwisseling en kleur belangrijke aspecten in het ontwerp. Wij verbinden deze ingrediënten in een ontwerp dat bij u past. Daarna kunnen wij ook de aanleg en het onderhoud voor u verzorgen.

Uw eigen ontwerp

U kunt het ontwerp voor uw tuin ook zelf maken of laten ontwerpen door een professionele tuinarchitect, waarmee wij samenwerken. Het is maar net wat u wilt.

Offerte of vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het ontwerp van uw tuin? Stuur ons een e-mail of bel: 06 – 813 827 84. U krijgt van ons altijd een scherpe en heldere offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.