Ook uw tuinonderhoud en boomverzorging kan Hoogendijk Hoveniers volledig voor u verzorgen. Dat kan met een voordelig onderhoudscontract of voor onderhoud op afroep. Het is maar net wat u wilt.

Flexibel in tuinonderhoud

Als hovenier kunnen wij alle zorg voor uw tuin uit handen nemen. Daarom kunt u naast het ontwerp en de aanleg van uw tuin ook het onderhoud gerust overlaten aan onze ervaren hoveniers. Wij zijn hiermee zeer flexibel. U kunt bij ons terecht voor een grondige onderhoudsbeurt van de tuin of voor periodiek onderhoud. Met onze plantenkennis, vakkennis en ervaring zorgen wij dat uw tuin er snel weer piekfijn uitziet.

 

Boomverzorging

Ook voor boomverzorging kunt u terecht bij Hoogendijk Hoveniers. Als specialist weten wij alles van bomen en wanneer zij bijvoorbeeld het best gesnoeid kunnen worden. Het zagen, snoeien en verwijderen van bomen en takken gebeurt bij ons op een veilige en gecertificeerde manier.

Offerte of vragen?

Heeft u vragen over boomverzorging of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor het onderhoud van uw tuin? Stuur ons een e-mail of bel: 06 – 813 827 84. U krijgt van ons altijd een scherpe en heldere offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.