Zoekt u een hovenier voor de aanleg van uw tuin? Hoogendijk Hoveniers heeft op het gebied van tuinaanleg alles in huis. Van de beplanting, verlichting en sierbestrating tot bijvoorbeeld schuttingen, veranda’s en de beregening.

Vakkundige tuinaanleg

Het ontwerp voor uw tuin wordt door onze ervaren hoveniers vakkundig gerealiseerd. Hun plantenkennis, vakkennis en ervaring is daarbij van grote waarde voor een kwalitatief eindresultaat. Ook op langere termijn, want wij werken graag met duurzame materialen. Bovendien kunnen wij ook het onderhoud en de boomverzorging  voor u uitvoeren.

Aanleg sierbestrating

Hoogendijk Hoveniers neemt u graag alle zorg voor uw tuin uit handen. Ook de aanleg van sierbestrating en renovatie van bestaand straatwerk kunnen wij daarom integraal meenemen bij de aanleg van uw tuin.

Offerte of vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen voor de aanleg van uw tuin? Stuur ons een e-mail of bel: 06 – 813 827 84. U krijgt van ons altijd een scherpe en heldere offerte, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.